• Placa de retea ASUS WI-FI AX3000, Bluetooth, 3000 Mbps - Placi retea (1)
  • Placa de retea ASUS WI-FI AX3000, Bluetooth, 3000 Mbps - Placi retea (2)
Placa de retea ASUS WI-FI AX3000, Bluetooth, 3000 Mbps - Placi retea (1)

Placa de retea ASUS WI-FI AX3000, Bluetooth, 3000 Mbps

Descriere

Scurta descriere

Wi-Fi de 2.7 ori mai rapid, chiar și în rețele aglomerate
 
Cu tehnologia Wi-Fi 6 (802.11ax) și lățime de banda largă de 160 MHz, ASUS PCE-AX58BT livrează viteze wireless care sunt de până la 2,7 ori mai rapide decât cele ale dispozitivelor Wi-Fi 5 (802.11ac). O combinație revoluționară a tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO asigură cea mai eficientă conexiune Wi-Fi pentru PC-ul tău.

 

PCE-AX58BT suportă doar standardul PCI-Express x1, vă rugăm instalați adaptorul în slotul PCI-e x1.
 
Tot rapid, chiar și într-o rețea aglomerată
 
PCE-AX58BT îți upgradează instantaneu PC-ul cu funcționalități OFDMA și MU-MIMO, permițându-i să atingă viteze Wi-Fi de top, chiar și când multe alte dispozitive sunt conectate la Wi-Fi simultan. În loc șa transfere date către router cu rândul, MU-MIMO permite mai multor dispozitive să transfere date în același timp, fără ca acestea să trebuiască să aștepte. Cu PCE-AX58BT, PC-ul tău poate fi grupat cu alte dispozitive MU-MIMO din rețea, permițându-ți să te bucuri de viteza deplină Wi-Fi pentru fiecare dispozitiv din grup.
 
*Avertisment: sunt necesare routere și clienți care suportă MU-MIMO
 
Îmbunătățire Bluetooth instantantă – 2X Mai rapid și 4X Acoperire mai mare
 
Adaugă ASUS PCE-AX58BT în PC-ul tău pentru a obține un upgrade instantaneu la cea mai recentă tehnologie Bluetooth 5.0 și pentru a te bucura de viteze de transmisie duble și de o acoperire de patru ori mai mare. Activând Bluetooth pe PC-ul tău, te vei putea bucura de comoditatea și de libertatea conectivității wireless cu o gama largă de dispozitive, inclusiv boxe, căști și controlere de jocuri.
 
 
Wi-Fi mai bun cu amplasarea optimă a antenei
 
ASUS PCE-AX58BT vine cu un transmițător extern care îți permite să poziționezi antenele în afara carcasei PC și să ajustezi unghiul lor pentru mai puține interferențe și o recepție optimă a semnalului.
 
Cea mai recentă securitate
WPA3 pentru rețea
 
ASUS PCE-AX58BT vine cu cel mai recent standard de securitate Wi-Fi WPA3, oferind PC-ului tău un stat de protecție suplimentar împotriva atacurilor din exterior, ceea ce-ți va da mai multă siguranță și încredere în sistemul tău.
 
Detalii tehnice
SpecificatiiConectivitatePCI Express
WirelessDa
Viteza transfer3000 Mbps

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator